074 303 05 15 info@keukensanideal.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

De beste deal in keukens, apparatuur, sanitair en tegels!

Keukens om van te genieten

Wij van KeukenSaniDeal begrijpen als geen ander dat een nieuwe keuken uw droomkeuken moet worden. Daarom bieden we u in onze 900m2 showroom design keukens met A-merk apparatuur, accessoires, tegels en vloeren aan tegen zeer scherpe prijzen, daarnaast kunnen we ook de totale montage voor u regelen. U heeft één aanspreekpunt en daarna kunt rustig genieten van uw nieuwe droomkeuken.

Offerte vergelijken

 

Heeft u elders al een offerte laten maken voor uw droomkeuken? KeukenSaniDeal kan vrijblijvend en gratis uw offerte checken en een nog scherpere prijs bieden voor uw keuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen en uw huidige offerte uploaden. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en tevens de offerte check.

Offerte hier uploaden

Afspraak adviesgesprek + 3D tekening

KeukenSaniDeal kan vrijblijvend en gratis adviseren voor uw nieuwe keuken. Daarnaast maken onze keuken specialisten graag een gratis 3D ontwerp van uw droomkeuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen zodat wij u terug kunnen bellen voor een afspraak. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en 3D ontwerp.

Voorkeur van datum?

Service van KeukenSaniDeal

Voor het kopen van uw nieuwe droomkeuken bent u bij KeukenSaniDeal op het juiste adres. Wij bieden moderne, tijdloze keukens met de beste kwaliteit kastwerk en werkbladen, met A-merk apparatuur en accessoires. En dit allemaal voor de scherpste prijs in de regio.

Vrijblijvend adviesgesprek voor uw droomkeuken

Gratis offerte check

Gratis 3D-design

Keukens binnen 1 dag gemonteerd en gebruiksklaar

Bel mij terug!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.