074 303 05 15 info@keukensanideal.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

De beste deal in keukens, apparatuur, sanitair en tegels!

Keuken Kopen Tip: koken met de nieuwste technologie

Er worden steeds nieuwe technologieën ontwikkeld voor koken in de keuken. Dit allemaal om het koken gemakkelijker te maken zodat u meer kunt genieten. Hierbij kunt u denken aan het juist instellen van de afzuigkap en de hoogte van het vuur voor een bepaald gerecht. Maar zijn al deze technische snufjes in uw droomkeuken van KeukenSaniDeal wel allemaal de moeite waard? En hoe kunt u zelf bepalen of u het nodig heeft of niet. KeukenSaniDeal helpt u hierbij. Onze keuken adviseurs staan voor u klaar.

AEG Hob2Hob

Tijdens en na het koken is het prettig als de keuken fris blijft. Hier is de afzuigkap een essentieel onderdeel voor. Met de AEG Hob2Hob technologie hoeft u zich niet meer druk te maken over de juiste afzuiging van de etensgeuren. Met deze functie is uw AEG kookplaat gekoppeld aan uw AEG afzuigkap. Zodra u de kookplaat inschakelt, gaat de afzuigkap ook aan. Dan meet de afzuigkap met sensoren de dampen die van uw gerecht afkomen en bepaalt automatisch de sterkte van de afzuiging. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het koken en bent u verzekerd van een energiezuinige afzuiging.

Siemens InductionAir

Siemens presenteert een nieuwe manier van ventilatie tijdens het koken: de InductionAir. Houdt u van een minimalistisch design? Met de InductionAir heeft u alleen de kookplaat van Siemens met InductionAir nodig. U hoeft daarnaast geen aparte afzuigkap aan te schaffen. Het ventilatiesysteem is volledig geïntegreerd in de inductiekookplaat. Het systeem is makkelijk te installeren en neemt niet veel ruimte in onder uw kookplaat. Met de FlexInductieplaat kunt u zelf uw eigen kookzones bepalen. Zo kunt u elke grootte van uw pan gebruiken op uw kookplaat.