074 303 05 15 info@keukensanideal.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

De beste deal in keukens, apparatuur, sanitair en tegels!

Keuken Kopen Tip: bij het kopen van een moderne keuken

Moderne keukens zijn strak, minimalistisch en hebben een gladde afwerking. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om deze keukenstijl aan te passen aan uw stijl. Zo kunt u het materiaal, de kleuren en de indeling volledig aanpassen aan uw smaak. Overweegt u ook om een moderne keuken te kopen bij KeukenSaniDeal? Dan kunt u hier alvast lezen waar u aan kunt denken.

Moderne keukentrends

Een aantal keukentrends passen perfect binnen moderne keukens. Enkele kenmerken zijn de strakke vormgeving met brede keukenlades. Door deze brede keukenlades in uw keuken ontstaat een strakke uitstraling wat past bij een moderne keuken. Heeft u brede keukenlades, maar wilt u toch flessen apart zetten? Kies dan voor een hele smalle keukenlade ertussen waar u flessen makkelijk staand in op kunt bergen. Daarnaast zijn gekleurde keukenkranen en spoelbakken ook een trend die past bij uw moderne keuken.

Greeploos design of toch met greep?

Een greeploze keuken is vaak een kenmerk voor een moderne keuken. Uw keuken ziet er strakker uit met een greeploos design. Toch kunt u in een moderne keuken kiezen voor een stijl met grepen. Dit kunt u doen door brede lades te kiezen met een gekleurde kraan en spoelbak en design inbouw apparatuur .

Een moderne keuken kopen voor elk budget.

U kunt een moderne keuken kopen bij KeukenSaniDeal met elk budget. De keuken kunt u namelijk zo duur maken als u zelf wilt. Vaak zorgen de gekozen keukenapparatuur voor het prijsverschil. Kiest u bijvoorbeeld voor keukenkasten met een strakke afwerking, brede lades en minimalistisch design, dan ziet u keuken er alsnog modern uit. Om uw keuken een nog modernere uitstraling te geven kunt u kiezen voor gekleurde spoelbakken en kranen en inbouw led-verlichting.