074 303 05 15 info@keukensanideal.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

De beste deal in keukens, apparatuur, sanitair en tegels!

Keukens Hengelo

De keuken is in veel huishoudens de plek waar het hele gezin samenkomt. Het is de ruimte waar u kookt, eet, praat, lacht en leeft. Wanneer u van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, zult u vanzelfsprekend de nodige eisen hebben. En dan komt u natuurlijk naar KeukenSaniDeal! Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod keukens Hengelo, met de mooiste design keukens, apparatuur en accessoires.

Waar moet ik op letten bij het zoeken naar keukens?

Het is altijd slim om vooraf uw keuken op te meten, zodat u weet hoeveel ruimte u heeft. Op basis daarvan kunt u de ideale keukenopstelling kiezen. Het is belangrijk dat u voldoende werkruimte hebt, en dat de werkhoogte is afgesteld op de lengte van de degenen die er gebruik van maken. De apparatuur (koelkast, oven, enz.) dient op een veilige, logische wijze te worden ingedeeld. En dan moet u uiteraard nog voldoende opbergruimte hebben in de vorm van kasten en lades. Er komt dus nog heel wat kijken bij het ontwerpen van een nieuwe keuken!

Ik weet al hoe mijn droomkeuken eruitziet, kunnen jullie helpen?

Dat kunnen wij zeker! Onze keukenspecialisten maken graag een professioneel 3D-ontwerp van uw droomkeuken. Maak een afspraak met ons en vertel ons hoe de keuken van uw dromen eruitziet. Op basis daarvan maken wij een 3D-ontwerp voor u. Dit is helemaal kosteloos en geheel vrijblijvend! Door uw droomkeuken te visualiseren, wordt het makkelijker voor u om keuzes te maken op het gebied van onder andere stijlen, apparatuur en tegels. Vervolgens kunt u een keuze maken uit de vele keukens Hengelo in onze showroom.

 

Offerte vergelijken

 

Heeft u elders al een offerte laten maken voor uw droomkeuken? KeukenSaniDeal kan vrijblijvend en gratis uw offerte checken en een nog scherpere prijs bieden voor uw keuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen en uw huidige offerte uploaden. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en tevens de offerte check.

Offerte hier uploaden

Afspraak adviesgesprek + 3D tekening

KeukenSaniDeal kan vrijblijvend en gratis adviseren voor uw nieuwe keuken. Daarnaast maken onze keuken specialisten graag een gratis 3D ontwerp van uw droomkeuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen zodat wij u terug kunnen bellen voor een afspraak. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en 3D ontwerp.

Voorkeur van datum?

KEUKENSANIDEAL

Uw keuken is het hart van uw huis. Om in te koken, te eten, te leven en samen te zijn. Iedere keuken is uniek. Onze ervaren keuken specialisten ontwerpen uw droomkeuken van a tot z! We hebben een ruime collectie keukens voor iedere stijl en budget. U vindt bij ons dus altijd uw droomkeuken. Kom bij ons langs voor keuken inspiratie.

Betaalbare kwaliteit keukens

A-merk apparatuur en accessoires

Gratis 3D-design

Gratis offerte check

Tegels

Bel mij terug!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.