074 303 05 15 info@keukensanideal.nl ma t/m vr 10.00 - 18.00 uur donderdag tot 21.00 uur, za 10.00 - 17.00 uur en koopzondag 12.00 - 17.00 uur

De beste deal in keukens, apparatuur, sanitair en tegels!

Houd deze pagina in de gaten voor onze deals!

Kom gerust langs voor een gratis adviesgesprek, offerte check en 3D ontwerp bij een heerlijk bakje koffie of thee. Je kunt ook een afspraak plannen of terug laten bellen door een van onze keukenadviseurs.

SALE bij KeukenSaniDeal

Keukenkopers opgelet, KeukenSaniDeal heeft bijna elke week wel nieuwe aanbiedingen voor betaalbare kwaliteit keukens, inbouw keuken apparatuur, werkbladen en tegels. Voor actuele acties en events, kunt u onze site in de gaten houden, of ons volgen op facebook, instagram of twitter. Wilt u ervaren en zien hoe uw droomkeuken eruit komt te zien? Kom dan een keer langs in onze showroom en profiteer ook van de weekaanbieding.

Offerte vergelijken

 

Heeft u elders al een offerte laten maken voor uw droomkeuken? KeukenSaniDeal kan vrijblijvend en gratis uw offerte checken en een nog scherpere prijs bieden voor uw keuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen en uw huidige offerte uploaden. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en tevens de offerte check.

Offerte hier uploaden

Afspraak adviesgesprek + 3D tekening

KeukenSaniDeal kan vrijblijvend en gratis adviseren voor uw nieuwe keuken. Daarnaast maken onze keuken specialisten graag een gratis 3D ontwerp van uw droomkeuken. U hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen zodat wij u terug kunnen bellen voor een afspraak. Onze keuken specialisten kunnen u een persoonlijk aanbod doen voor de scherpste prijs. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor een adviesgesprek en 3D ontwerp.

Voorkeur van datum?

Onze service

Voor het kopen van uw nieuwe droomkeuken bent u bij KeukenSaniDeal op het juiste adres. Wij bieden moderne, tijdloze keukens met de beste kwaliteit kastwerk en werkbladen, met A-merk apparatuur en accessoires. En dit allemaal voor de scherpste prijs in de regio.

Keukens

A-merk apparatuur en accessoires

Tegels

Design woonkeuken

Bel mij terug!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.